Pagina Pastorului

Vali Popescu

      “Pentru ca noi nu ne uitam la lucrurile care se vad ci la cele care nu se vad; caci lucrurile care se vad sunt trecatoare, pe cand cele ce nu se vad sunt vesnice.”

(2 Corinteni 4:18) 

 

      Tot ce este omenesc are un sfarsit. Chiar si cele mai indraznete realizari nu pot rezista probei dure a timpului. Din lipsa de fonduri, statia orbitala Mir nu mai poate functiona. Guvernul rus nu mai poate sa sustina acest proiect, de aceea este nevoit sa-l intrerupa definitiv. Ceea ce era un motiv de mandrie, acum se scufunda in valurile oceanului. Nimic nu se poate compara cu gustul amar al infrangerii.

      O nava spatiala, o stea sau o planeta se pot observa  cu ajutorul unui telescop. Dar noi privim dincolo de astre, la ceea ce nu se vede. Undeva, departe se afla o casa. Nu pe Luna sau pe vreo alta planeta, ci chiar in cerurile lui Dumnezeu. Si chiar daca acum nu o poti observa, casa ta este acolo. Trebuie sa stii insa un lucru: chiar daca ea va exista mereu, nu te poate astepta la infinit pentru ca nici tu nu esti vesnic! Grabeste-te sa fii gata de a ajunge acolo. Nimic nu se poate compara cu bucuria victoriei depline in Hristos!    

  

[contact-form 1 “Contact form 1”]