“Club de Bucatarie vegetariana” la Colegiul Tehnic “Mihai Bacescu” din Falticeni

Ziua de 11 noiembrie 2010 a reprezentat pentru Biserica Adventista din Falticeni o usa deschisa catre sufletele tinere prin organizarea primei intalniri din cadrul proiectului Clubul de Bucatarie vegetariana, care se desfasoara la Colegiul Tehnic “Mihai Bacescu” din Falticeni.

Acest proiect are ca obiectiv implicarea tinerilor neadventisti in descoperirea si practicarea unui stil de viata sanatos prin promovarea principiilor New Start.

Din partea Asociatiei pentru Sanatate, Educatie si Familie (ASEF) au fost invitati pastorul Stefan Ropotica (director ASEF – filiala Moldova), doamna Raluca Ropotica (asistent medical) si domnisoara Viorica Avramiea (coordonator programe ASEF), care au sustinut seminarii de sanatate, iar pentru partea practica, cu implicarea credinciosilor Bisericii Adventiste din orasul Falticeni, s-au pregatit retete vegetariene. Cei aproximativ cincizeci de elevi si profesori au avut posibilitatea sa vada cat de usor se prepara mancarea sanatoasa, vegetariana si mai apoi sa deguste diverse preparate culinare gatite sanatos si care ne ajuta sa traim o viata de calitate.   

[nggallery id=8]

You can leave a response, or trackback from your own site.